Træflis fra Douglas træ - Gratis Fragt

Kundeservice

86 96 61 11

Tom

I alt: 0,00 kr.

Træflis - Douglas

Træflis af ren douglas træ. Denne træflis er ren kernetræ fra douglas træer som giver en rigtig lang holdbarhed. Samtidig er farven på douglas træflis utrolig smuk med et rødelig skær.

Træflis - Douglas

Vejl. udsalgspris: 
2.799,00 kr.
2.185,00 kr.
3000 liter (3 m3) i bigbag.
Altid gratis fragt
På lager - klar til forsendelse
Levering i hele DK (m. fast broforbindelse)
Alle priser er inkl. moms og fragt

Douglas træflis af 100% ren douglas kernetræ uden tilførsel af malingprodukter.

Douglas træflis er en helt ny og eksklusiv træflis, som har en utrolig lang holdbarhed. Douglas træflis har en lang holdbarhed fordi douglas træ har den fantastiske evne at være selvimprægnerende helt fra naturens side. Vi har valgt at bruge ren douglas-kernetræ, og altså ikke bare splint, for at opnå en endnu højere holdbarhed og for endnu smukkere træflis.

Douglas træflis er utrolig smukt med et rødeligt skær. Farven har en længere holdbarhed og ser flot ud efter flere år. 

Vi tilbyder 3 forskellige størrelser på maxibags med træflis.

  • 4000 liter Douglas-træflis rækker til 40 m2 ved et lag på 10 cm. 
  • 3000 liter Douglas-træflis rækker til 30 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 2000 liter Douglas-træflis rækker til 20 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 1000 liter Douglas-træflis rækker til 10 m2 ved et lag på 10 cm

Douglas træflis leveres i disse forskellige typer/størrelser af maxibags. Ovenfor til højre for produktbillederne, finder du menupunktet "mængde". Her kan man vælge den eller de størrelser af maxibag der passer til netop dit behov.

Hvor kommer vores douglas træflis fra og hvorfor er det vigtigt at handle bæredygtig træflis?

PEFC ™- ordningen​

Ved køb af certificeret træ sikrer du dig, at den douglas træflis du køber hos maxibag.dk kommer fra træet og skove, der drives bæredygtigt. PEFC ™-ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af træer. PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes™”.

FSC®​ - ordningen

FSC® er en international non-profit mærkeordning til træer. FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. Maxibag.dk indkøber ren douglas træflis fra træer med betegnelserne ”Pure” og ”Mix” Begge ordninger har bred opbakning fra Nepenthes, Greenpeace, WWF, sociale organisationer som BAT og virksomheder verden over. Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Maxibag.dk valgt at sælge douglas træflis fra træer der er certificeret efter begge ordninger.