Træflis Rødel - Køb billigt og smuk træflis her i eksklusiv kvalitet - Maxibag.dk

Kundeservice

86 96 61 11

Tom

I alt: 0,00 kr.
Rød-el træflis er en utrolig smuk træflis. Det er en eksklusiv træflis som kommer fra træet rødel. Her bliver de store stammer med rød-el knust til flot barkflis i sold 4 cm.

Træflis / Rød-el

Vejl. udsalgspris: 
2.899,00 kr.
2.185,00 kr.
3000 liter (3 m3) i bigbag.
Altid gratis fragt
Ikke på lager
Levering i hele DK (m. fast broforbindelse)
Alle priser er inkl. moms og fragt

​​Produktet er pt. udsolgt.

Altid hurtig ekspedition & levering.

Træflis rød-el er et 100% naturmateriale, uden tilførsel af miljøskadelige malingprodukter. Læs mere om bæredygtigheden i vores træflis længere nede på siden.

Rød-el træflis er en meget eksklusiv træflis der er utrolig smuk. Vi har navngivet den "Guldregn træflis", da den har en fantastisk smuk gulllig farve. Det er helt fantastisk, at et produkt fra bæredygtig skovdyrkning kan blive så smukt helt fra naturens egen hånd. Det er store og hele stammer, der bliver knust uden grene, så vi i vores rød-el træflis kan tilbyde træflis af ren kernetræ. 

Vi anbefaler at udlægge en ukrudtsdug under træflis rød-el (og generelt under alle typer af træflissorter). Dette anbefaler vi, da træflis har væsentlig længere levetid, når den ikke kommer direkte i forbindelse med jorden. Dette undgår du ved at udlægge en ukrudtsdug under træflisen. 

Vi anbefaler at udlægge rød-el træflis i et lag på 10 cm. Ved et lag på 10 cm. eller mere får du en flot dækning. 

Rød-el træ er en speciel træsort der normalt står i vådområder, hvor træerne er svære at komme til. Vi forsøger at gøre vores bedste for at fremskaffe denne eksklusive træflis, men vi kan i perioder løbe ind i udsolgt varelager på dette produkt. Dette skal vi nok orientere om i vores lagerstatus.

Vi tilbyder 4 forskellige størrelser på maxibags med rød-el træflis.

3000 liter træflis rækker til 30 m2 ved et lag på 10 cm.
4000 liter træflis rækker til 40 m2 ved et lag på 10 cm.
2000 liter træflis rækker til 20 m2 ved et lag på 10 cm.
1000 liter træflis rækker til 10 m2 ved et lag på 10 cm

Rød-el træflis leveres i disse forskellige typer/størrelser af maxibags. Ovenfor til højre for produktbillederne, finder du menupunktet "mængde". Her kan man vælge den eller de størrelser af maxibag der passer til netop dit behov.

Hvor kommer vores rød-el træflis fra og hvorfor er det vigtigt at handle bæredygtig træflis?

PEFC ™- ordningen​

Ved køb af certificeret træ sikrer du dig, at den træflis du køber hos maxibag.dk kommer fra træet og skove, der drives bæredygtigt. PEFC ™-ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af træer. PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes™”.

FSC®​ - ordningen

FSC® er en international non-profit mærkeordning til træer. FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. Maxibag.dk indkøber træflis fra træer med betegnelserne ”Pure” og ”Mix” Begge ordninger har bred opbakning fra Nepenthes, Greenpeace, WWF, sociale organisationer som BAT og virksomheder verden over. Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Maxibag.dk valgt at sælge træflis fra træer der er certificeret efter begge ordninger.