Herregårdsgrus | Sand & grus | maxibag.dk

Kundeservice

86 96 61 11

Tom

I alt: 0,00 kr.

Herregårdsgrus

Herregårdsgrus - slotsgrus

Herregårdsgrus

Vejl. udsalgspris: 
1.799,00 kr.
1.399,00 kr.
1 m3 - (1600 kg) i bigbag.
Altid gratis fragt
På lager - klar til forsendelse
Levering i hele DK (m. fast broforbindelse)
Alle priser er inkl. moms og fragt

Altid hurtig ekspedition & levering.

Altid gratis fragt

Herregårdsgrus 0/8 mm.

Herregårdsgrus til bl.a. slotte, stier & haveanlæg.

Hos Maxibag.dk har vi nu den store fornøjelse at kunne tilbyde vores kunder topkvaliteten af grus, som kaldes herregårdsgrus.

Herregårdsgrus er super ideel til etablering og vedligeholdelse af blandt andet haveanlæg, grusstier, veje og pladser, hvor du opnår det flotteste og mest holdbare resultat i forhold til mange øvrige grustyper. Herregårdsgrusen er også særdeles velegnet, når man lægger belægningssten og i forbindelse med anlæggelse af natursten.

Herregårdsgrus består af mere end 60 % knuste materialer samt stenmel, skærver og lergrus. Den høje andel af knuste materialer gør netop denne grus meget nem at arbejde med, idet den er utrolig let at plane ud, hvorved man opnår et særdeles flot og plant resultat.

Herregårdsgrus har en rigtig god fasthed og bæreevne, så den ligger stabilt og er meget modstandsdygtig ved vind- og vejrforhold. Farven er rigtig flot og tager sig særdeles flot ud, når den anvendes ved have- og parkanlæg. Herregårdsgrusen er støvreduceret i forhold til andre grustyper som følge af den store mængde skærver, hvilket gør den velegnet til at færdes på. Herregårdsgrus er desuden medvirkende til at mindske ukrudtsdannelse, så man kan bruge tiden på at nyde sit haveanlæg i stedet for at luge ukrudt. Den er desuden god robust mod frost og kulde.

Vi anbefaler at man lægger et cirka 20 % højere lag herregårdsgrus end den færdige ønskede højde, eftersom gruslaget mindskes efter komprimering. Herregårdsgrusen bliver leveret med et lavere vandindhold end det bedst egnede, og man skal derfor huske at tilføre grusen vand inden den komprimeres, hvorved man opnår en mere fast og hårdfør overflade.

Herregårdsgrus leveres i en 1600 kg. Maxi Bag eller 1000 kg. Big Bag.