Tømmer - Dansk lærketræ

Kundeservice

86 96 61 11

Tom

I alt: 0,00 kr.

Tømmer - Lærketræ

tømmer i lærketræ

Tømmer - Lærketræ

245,00 kr.
Altid gratis fragt
Ikke på lager
Leveringstid 1 - 15 hverdage
Minimum 30 stk. længder for gratis fragt.
Alle priser er inkl. moms og fragt

Varen er pt. udsolgt.

Minimumkøb for gratis levering er 30 stk. længder brædder / planker / tømmer /reglar / strøer eller terrassebrædder. Der kan vælges forskellige dimensioner for at opnå gratis levering, blot minimum 30 stk. længder. 

Tømmer af lærketræ gør dit projekt stærkere, flottere og meget langtidsholdbart. Tømmer er meget kraftig trælængder, i utrolig holdbar kvalitet. 

Under menupunktet "Dimension - Tømmer" kan der vælges den dimension, der ønskes. Efterfølgende bliver den korrekte pris vist for oven. Når man vælger at købe tømmer af dansk lærketræ, er det for at opnå højeste kvalitet. Ikke bare smukt træ, men også meget stærkt træ. Lærketræ har et højt indhold af naturlig harpiks, der gør at træet er selvimprægnerende. Dette gør at disse tømmer af lærketræ kan holde i mange år uden behandling. 

Det er rigtig vigtig for os, at træet er produceret i bæredygtige skove. For hele reproduceringsprocessen er det vigtigt, at der ikke bliver fældet flere træer, end der bliver reproduceret. Derfor handler vi træ med god samvittighed.