Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark

Træflis - Douglas

Douglas træflis af 100% ren douglas kernetræ uden tilførsel af malingprodukter.

Douglas træflis er en helt ny og eksklusiv træflis, som har en utrolig lang holdbarhed. Douglas træflis har en lang holdbarhed fordi douglas træ har den fantastiske evne at være selvimprægnerende helt fra naturens side. Vi har valgt at bruge ren douglas-kernetræ, og altså ikke bare splint, for at opnå en endnu højere holdbarhed og for endnu smukkere træflis.

Douglas træflis er utrolig smukt med et varmt gyldent skær. Farven har en længere holdbarhed og ser flot ud efter flere år. 

Se mere

Hvor kommer vores douglas træflis fra?

hvorfor er det vigtigt at handle bæredygtig træflis?

PEFC ™- ordningen​

Ved køb af certificeret træ sikrer du dig, at den douglas træflis du køber hos maxibag.dk kommer fra træet og skove, der drives bæredygtigt. PEFC ™-ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af træer. PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes™”.

FSC®​ - ordningen

FSC® er en international non-profit mærkeordning til træer. FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. Maxibag.dk indkøber ren douglas træflis fra træer med betegnelserne ”Pure” og ”Mix” Begge ordninger har bred opbakning fra Nepenthes, Greenpeace, WWF, sociale organisationer som BAT og virksomheder verden over. Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Maxibag.dk valgt at sælge douglas træflis fra træer der er certificeret efter begge ordninger.

Når vores maxibags leveres, har vi presset luften ud, for at det fylder så lidt som muligt på lastbilen. Den leverede mængde svarer naturligvis til det bestilte i udlagt tilstand. Men når det blive komprimeret i en bigbag, fylder det en del mindre.